1.

Composition and Antioxidant Activity of the Essential Oil from Achillea moschata Wulfen Growing in Valchiavenna and Valmalenco (Italian Central Alps)

دوره 7، شماره 4، دی 2020، صفحه 335-341
Aldo Tava؛ Marcello Iriti؛ Sara Vitalini

2.

اثر حفاظتی‌ رانیتیدین‌ بر پاسخ‌ اختصاصی‌ سیستم‌ایمنی‌ موشهای‌ پرتو دیده

دوره 3، شماره 0، بهمن 1383
سوسن‌ کبودانیان‌ اردستانی؛ مجتبی‌ امانی؛ آمینا کریمی‌¬نیا

3.

تأثیر کاربرد برون‌زای آسکوربیک اسید بر برخی از تغییرات فیزیوشیمیایی مرزنجوش (Origanum majorana L.) تحت تنش شوری

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 159-167
یحیی سلاحورزی؛ مرتضی گلدانی؛ جعفر نباتی؛ مرتضی علیرضایی

4.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد

5.

توانایی آنتی اکسیدان آنزیمی کاتالاز در بهبود انجماد‌پذیری اسپرم اسب ترکمن

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 215-222
افشین سیفی جمادی؛ احمد زارع شحنه؛ حمید کهرام؛ ابوالفضل اکبری؛ محسن ضامن؛ ابوالفضل واخیده

6.

روند تغییرات بیوشیمیایی، هماتولوژی و پاتولوژیک در سندرم آسیت جوجه‌های گوشتی با تأکید بر نقش

دوره 62، شماره 4، اسفند 1386
رضا جمشیدی؛ حسینعلی عرب؛ علی رسولی؛ عباسعلی جواهری؛ غلامرضا شمس


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب