1.

اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 311-326
مهشید پارسایی؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ مهرداد نیاکوثری

2.

اثر همزمان تمرین مقاومتی و قهوۀ سبز بر پروفایل چربی و قند خون در افسران نیروی دریایی دارای اضافه وزن و چاق

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 69-83
فائزه زعفرانی؛ فاطمه کاظمی نسب؛ محمد جواد پوروقار؛ سعید رضا نوری مفرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب