1.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و کوددهی بر عملکرد و ترکیبات اسانس نعناع فلفلی (‏Mentha piperita ‎L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 663-675
حسین ابراهیمی اسبورزی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ ابوالفضل باغبانی آرانی؛ رضوان کرمی برزآباد

2.

اثر غنی سازی کمپوست ضایعات کشاورزی با عنصر روی، بر عملکرد و برخی صفات کیفی کاهو در ‏کشت گلخانه‌ای ( ‏Lactuca sativa L.‎‏)‏

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 707-720
سمیه افسری یگانه؛ احمد گلچین؛ مجتبی دلشاد؛ وحید عبدوسی

3.

اثر کاربرد کودهای مختلف بر وضعیت رویشی نهال‌های زالزالک (monogyna Cratagus)، داغداغان (Celtis caucasica) و بنه (Pistacia atlantica) در نهالستان

دوره 75، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-11
فائزه‌السادات طریقت؛ علی صالحی؛ تیمور رستمی شاهراجی؛ مهرداد نیکوی

4.

اثر کودهای زیستی و آلی و نظام‌های کشت مخلوط افزایشی و جایگزینی بر عملکرد ذرت (.Zea mays L) و لوبیاچیتی (.Phaseolus vulgaris L)

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 133-145
رضا فاطمی دوین؛ سید محمد باقر حسینی؛ حسین مقدم؛ بابک متشرع زاده

5.

اثر کودهای زیستی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و کیفیت علوفه کاسنی در شرایط دیم

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 195-207
پیمان محمدزاده توتونچی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان

6.

اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 869-888
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

7.

اثر نوع منبع نیتروژن و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی سیر تالش در رشت

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 533-545
لیلا علیزاد؛ معرفت مصطفوی راد؛ کیوان آقائی

8.

ارزیابی تأثیر کودهای زیستی بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد مرزۀ تابستانه (Satureja hortensis L.)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 121-133
محمد رضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

9.

ارزیابی عملکرد کمی، عملکرد اسانس و محتوای عناصر غذایی آویشن در پاسخ به منابع کودی و رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 583-599
محمد طیب بایزیدی اقدم؛ جلال جلیلیان؛ حمید محمدی

10.

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla L.‎‏) در برداشت‌های مختلف

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 755-767
سیده کانی میر سیدی؛ یوسف نصیری؛ محمد رضا مرشدلو؛ معروف خلیلی

11.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و زراعی تاتوره (‏Datura stramonium L.‎‏) تحت اثر ‏باقیمانده سیستم‌های کشت متداول و کم‌نهاده ‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 995-1015
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

12.

بررسی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و عنصر معدنی فسفر بر رشد و نمو و جذب برخی از عناصر غذایی در نشاء گوجه‌فرنگی

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
بنفشه دهدشتی زاده؛ حسین آرویی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد

13.

بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی روی عملکرد و ویژگی‌های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در شرایط آب و هوایی اهواز

دوره 27، شماره 2، تیر 1404، صفحه 315-336
محمد حسنی نسب؛ اسفندیار فاتح؛ امیر آینه بند؛ علی منصفی؛ کوروش بهنام فر

14.

بررسی تاثیر بقایای کود سبز و منابع مختلف کودی بر خصوصیات آگروفیزیولوژیکی کتان روغنی در شرایط قطع آبیاری در مرحله گلدهی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 141-154
مهدیه فلاح؛ هاشم هادی؛ رضا امیرنیا؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه

15.

بررسی تیمارهای مختلف ورمی‌کمپوست و کود شیمیایی بر میزان عنصرهای غذایی و آلکالوئیدهای گیاه شاه‌تره (Fumaria vaillantii)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 607-615
احمد رضایی رسا

16.

بررسی رژیم‌های تغذیه‌ای مختلف روی برخی صفات کمی و کیفی علوفه‌ای زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) تحت تنش کم‌آبی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 15-27
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

17.

بهبود کیفیت گل مغربی صورتی (Oenothera speciosa Rosea) با کاربرد ورمی‌کمپوست و سبوس برنج در بستر بام سبز

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 157-166
طاهره بهرامی؛ وحید روحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعید ریزی

18.

پاسخ عملکرد کمی و کیفی دانه گوار به تراکم کشت و کودهای آلی

دوره 27، شماره 2، تیر 1404، صفحه 355-375
فائزه دریایی؛ مجید آقاعلیخانی

19.

تأثیر تیمارهای کودی و رژیم‌های آبیاری بر عملکرد دانه و ویژگی‌های کیفی دانه آفتابگردان

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 219-234
آیدین خدایی جوقان؛ مجید آقاعلیخانی؛ مجید غلامحسینی؛ رضا عطایی؛ علی سروش زاده؛ امیر قلاوند

20.

تأثیر محلول‌پاشی سیلیس و سلنیوم در ترکیب با کودهای شیمیایی و آلی بر ویژگی‌های رویشی چغندر قند (Beta vulgaris L.)

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 13-30
غلام رضا افشار لو؛ سوران شرفی؛ حمزه حمزه

21.

تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 177-187
محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی

22.

تأثیر نوع محیط کشت و ‌اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مهم رویشی نهال پرتقال والنسیا با پایۀ نارنج

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 487-502
محمد حسینی چنارستان علیا؛ مهدی حسینی فرهی؛ عبدالحسین ابوطالبی

23.

تاثیر انواع حاصلخیزکننده‌های خاک بر رشد و عملکرد دو گونه دارویی اسفرزه و سیاه دانه

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 1-11
حمیدرضا فلاحی؛ رضا طاهرپور کلانتری؛ امیرحسن اسعدیان؛ مهسا اقحوانی شجری؛ سید حمیدرضا رمضانی

24.

تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 407-422
فایزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مریم حبیبی؛ محمد کاوه

25.

تاثیر ماده آلی و نوع محیط کشت بر خصوصیات رویشی، فعالیت آنزیمی و میزان اسانس بادرنجبویه ‏‏(‏Melissa officinalis L.‎‏) در شرایط تنش شوری

دوره 53، شماره 3، آذر 1401، صفحه 691-706
شیما رحمانیان؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ مهدی حسینی فرهی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب