1.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و کوددهی بر عملکرد و ترکیبات اسانس نعناع فلفلی (‏Mentha piperita ‎L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 663-675
حسین ابراهیمی اسبورزی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ ابوالفضل باغبانی آرانی؛ رضوان کرمی برزآباد

2.

اثر غنی سازی کمپوست ضایعات کشاورزی با عنصر روی، بر عملکرد و برخی صفات کیفی کاهو در کشت گلخانه ای ( Lactuca sativa L)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1401
سمیه افسری یگانه؛ احمد گلچین؛ مجتبی دلشاد؛ وحید عبدوسی

3.

اثر کاربرد کودهای مختلف بر وضعیت رویشی نهال‌های زالزالک (monogyna Cratagus)، داغداغان (Celtis caucasica) و بنه (Pistacia atlantica) در نهالستان

دوره 75، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-11
فائزه‌السادات طریقت؛ علی صالحی؛ تیمور رستمی شاهراجی؛ مهرداد نیکوی

4.

اثر کودهای زیستی و آلی و نظام‌های کشت مخلوط افزایشی و جایگزینی بر عملکرد ذرت (.Zea mays L) و لوبیاچیتی (.Phaseolus vulgaris L)

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 133-145
رضا فاطمی دوین؛ سید محمد باقر حسینی؛ حسین مقدم؛ بابک متشرع زاده

5.

اثر کودهای زیستی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و کیفیت علوفه کاسنی در شرایط دیم

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 195-207
پیمان محمدزاده توتونچی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان

6.

اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 869-888
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

7.

اثر نوع منبع نیتروژن و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی سیر تالش در رشت

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 533-545
لیلا علیزاد؛ معرفت مصطفوی راد؛ کیوان آقائی

8.

ارزیابی تأثیر کودهای زیستی بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد مرزۀ تابستانه (Satureja hortensis L.)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 121-133
محمد رضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

9.

ارزیابی عملکرد کمی، عملکرد اسانس و محتوای عناصر غذایی آویشن در پاسخ به منابع کودی و رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 583-599
محمد طیب بایزیدی اقدم؛ جلال جلیلیان؛ حمید محمدی

10.

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla L.‎‏) در برداشت‌های مختلف

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 755-767
سیده کانی میر سیدی؛ یوسف نصیری؛ محمد رضا مرشدلو؛ معروف خلیلی

11.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و زراعی تاتوره (‏Datura stramonium L.‎‏) تحت اثر ‏باقیمانده سیستم‌های کشت متداول و کم‌نهاده ‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 995-1015
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

12.

بررسی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و عنصر معدنی فسفر بر رشد و نمو و جذب برخی از عناصر غذایی در نشاء گوجه‌فرنگی

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
بنفشه دهدشتی زاده؛ حسین آرویی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد

13.

بررسی تاثیر بقایای کود سبز و منابع مختلف کودی بر خصوصیات آگروفیزیولوژیکی کتان روغنی در شرایط قطع آبیاری در مرحله گلدهی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 141-154
مهدیه فلاح؛ هاشم هادی؛ رضا امیرنیا؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه

14.

بررسی تیمارهای مختلف ورمی‌کمپوست و کود شیمیایی بر میزان عنصرهای غذایی و آلکالوئیدهای گیاه شاه‌تره (Fumaria vaillantii)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 607-615
احمد رضایی رسا

15.

بررسی رژیم‌های تغذیه‌ای مختلف روی برخی صفات کمی و کیفی علوفه‌ای زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss) تحت تنش کم‌آبی

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 15-27
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

16.

بهبود کیفیت گل مغربی صورتی (Oenothera speciosa Rosea) با کاربرد ورمی‌کمپوست و سبوس برنج در بستر بام سبز

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 157-166
طاهره بهرامی؛ وحید روحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعید ریزی

17.

تاثیر انواع حاصلخیزکننده‌های خاک بر رشد و عملکرد دو گونه دارویی اسفرزه و سیاه دانه

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 1-11
حمیدرضا فلاحی؛ رضا طاهرپور کلانتری؛ امیرحسن اسعدیان؛ مهسا اقحوانی شجری؛ سید حمیدرضا رمضانی

18.

تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 407-422
فایزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مریم حبیبی؛ محمد کاوه

19.

تأثیر تیمارهای کودی و رژیم‌های آبیاری بر عملکرد دانه و ویژگی‌های کیفی دانه آفتابگردان

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 219-234
آیدین خدایی جوقان؛ مجید آقاعلیخانی؛ مجید غلامحسینی؛ رضا عطایی؛ علی سروش زاده؛ امیر قلاوند

20.

تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 177-187
محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی

21.

تأثیر نوع محیط کشت و ‌اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مهم رویشی نهال پرتقال والنسیا با پایۀ نارنج

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 487-502
محمد حسینی چنارستان علیا؛ مهدی حسینی فرهی؛ عبدالحسین ابوطالبی

22.

تغذیه روی و منگنز درختان اقاقیا، نارون و چنار فضای سبز شهر اصفهان به روش چالکود

دوره 42، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 175-182
محبوبه انتظاری؛ حسین شریعتمداری؛ احمد جلالیان؛ مریم تابان

23.

تغییرات غلظت فلزات سنگین طی فرایند تولید ورمی‌کمپوست از پسماندهای آلی

دوره 40، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 199-210
سیده مریم خرازی؛ حبیب یونسی؛ جواد عابدینی طرقبه

24.

خصوصیات کمی و کیفی علوفه اسپرس (Onobrychis viciifolia) تحت رژیم‌های مختلف آبیاری و تغذیه‌ای

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 203-216
مهرداد کرمی؛ علی مختصی بیدگلی؛ مجید آقاعلیخانی

25.

کارایی مصرف آب، عملکرد و رشد گیاه تربچه رقم Sparkler در شرایط کمبود رطوبت در خاک حاوی دو جاذب رطوبتی

دوره 49، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 365-375
حمید زارع ابیانه*؛ علی زارعی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.