1.

تأثیر اسانس‏های اوکالیپتوس کامالدولنسیس (Eucalyptus camaldulensis)، پونة معطر (Mentha pulegium) و آلوئه ورا (Aloe vera) در رفتار رشد باکتری‏های استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) و لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae)، عامل استرپتوکوکوزیس و لاکتوکوکوزیس در مزارع قزل‏آلای رنگین‌کمان کشور و مقایسة آن با

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 105-118
سیده مهسا مقیمی؛ مهدی سلطانی؛ سید سعید میرزرگر؛ مریم قدرتنما

2.

تأثیر سینرژیستیک نایسین و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) بر رشد لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در فیله قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 209-218
آیلا نادی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

3.

تنوع ژنتیکی جدایه‌های لاکتوکوکوس گارویه از قزل آلاهای رنگین کمان تلف شده در ایران

دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 127-133
علی طاهری میرقائد؛ مهدی سلطانی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سمیرا محمدیان

4.

مطالعه اثر ضد باکتریایی ترکیب اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare) و سرخارگل (Echinaceae purpurea) روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 213-220
اشکان زرگر؛ مهرداد اردشیری؛ علیرضا خسروی؛ علی طاهری میرقائد؛ حسام الدین اکبرین؛ مهران احمدپور؛ علی حدادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب