
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,696 |
تعداد مقالات | 72,308 |
تعداد مشاهده مقاله | 129,430,401 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 102,265,293 |
1. | اثر استفاده از سطوح مختلف جایگزینی کاروتنوئیدهای طبیعی ناشی از پودر هویج با آستاگزانتین مصنوعی در جیرة غذایی بر کیفیت لاشه در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در شرایط سرد | |
دوره 77، شماره 3، شهریور 1403، صفحه 257-267 | ||
علی بیگی کلشتری؛ سیدولی حسینی؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی | ||