1.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

2.

افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 753-764
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی

3.

بررسی امکان بهبود کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط مخمرهای آنتاگونیست

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 361-372
اسماعیل زنگویی؛ حسن رضا اعتباریان؛ نوازاله صاحبانی؛ علی علیزاده

4.

قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 77-86
آیت طاهری دهکردی؛ معین خجسته؛ عزیزاله خندان میرکوهی

5.

کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از ترکیب چند جدایه مخمر و باکتریBacillus subtillis و القای پاسخ¬های دفاعی

دوره 1، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 141-153
اسماعیل زنگویی؛ حسن رضا اعتباریان؛ نوازالله صاحبانی

6.

نقش ترکیبات فرارBacillus subtilis در القاء مقاومت علیه Botrytis cinerea در آرابیدوبسیس

دوره 44، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 91-101
روح اله شریفی؛ مسعود احمد زاده؛ کیوان بهبودی؛ چونگ مین ریو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب