1.

اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 41-47
مهدی طاهری؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمد حسین مدرسی؛ حسن گندمی؛ پریوش خسروی؛ فاضله طالبی؛ علی حشمتی

2.

اثر اسانس گیاه سیر بر شاخصه‌های هماتولوژیک فیل‌ماهیان جوان پرورشی

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 209-216
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ عیسی ابراهیمی؛ پرویز زارع

3.

تاثیر اسانس گیاه سیر، مانکوزب و متالاکسیل- مانکوزب روی سه گونه قارچ فیتوفتورا،عوامل بوته میری گیاهان

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-56
وحید فرهنگ؛ جهانشیر امینی؛ تیمور جوادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب