1.

Changes in Acidity Parameters and Probiotic Survival of the Kefir using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei Complementary Probiotics during Cold Preservation

دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 89-98
Hamid Pourbaba؛ Amir Ali Anvar؛ Rezvan Pourahmad؛ Hamed Ahari

2.

Effect of Ziziphora clinopodioides Essential Oil Stress on Viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum Microencapsulated with Alginate-Chitosan and Physicochemical and Sensory Properties of Probiotic Yoghurt

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 234-252
Nafise Alighazi؛ Negin Noori؛ Hassan Gandomi؛ Afshin Akhondzadeh

3.

The inhibitory effects of Lactobacillus fermentum, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei isolated from yoghurt on the growth and enterotoxin A gene expression of S. aureus

دوره 11، شماره 2، تیر 2017، صفحه 191-201
Ali Misaghi؛ Mahnoosh Parsaeimehr؛ Afshin Akhondzadeh؛ Taghi Zahraee salehi؛ Hassan Gandomi؛ Maryam Azizkhani

4.

تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنوا بر عملکرد تولیدی، فراسنجه‌های خونی، آنزیم‌های کبدی و پاسخ ایمنی بلدرچین‌های تخمگذار ژاپنی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 451-462
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

5.

تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )5(La در شرایط مشابه مایع معدی–روده‌ای

دوره 66، شماره 4، دی 1390، صفحه 337-342
هادی پورجعفر؛ عزیز همایونی‌راد

6.

تاثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچین‌های ژاپنی در مرحله تخم‌گذاری

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 151-163
حسن شیرزادی؛ حسین ناصرمنش؛ علی خطیب جو؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی

7.

مطالعه نقش حفاظتی دانکهای دوپوشینهای آلژینات کلسیم-کیتوزان- نانوذرات اودوراژیت S100 حاصل از ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان فلور غالب روده انسان و حیوانات

دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 311-320
هادی پورجعفر؛ نگین نوری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب