1.

Characteristics of Saccharomyces cerevisiae isolated from fruits and humus: Their suitability for bread making

دوره 6، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 55-63
Noriko KOMATSUZAKI

2.

The effect of inorganic acids on reducing iron impurities during iron-rich laterite ore leaching

دوره 55، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 191-199
Marzieh Hosseini Nasab؛ Mohammad Noaparast؛ Hadi Abdollahi

3.

اثر اسید‌های آلی و فرمالدئید بر مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی و کاهش آلودگی سالمونلایی دان

دوره 64، شماره 3، مهر 1388
بهرام قدیانلو؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

ویناس در تغذیۀ نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 38-42
امین رحیمی؛ فرهنگ فاتحی؛ امیر مصیب زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب