1.

Production of Hibiscus Tea (Hibiscus sabdariffa) Probiotic Dietary Drink based on Stevia and Inulin

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 81-91
Mohammadreza Abdolmaleki؛ Lida shahsavani؛ toktam mostaghim

2.

Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 109-116
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini

3.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

4.

بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 963-975
نسا غیبی؛ رقیه اشرفی یورقانلو

5.

بررسی مقدار اینولین و بیان ژن‌های دخیل در بیوسنتز اینولین در ریشه و کشت سوسپانسیون سلولی کاسنی (Cichorium intybus L.)

دوره 51، شماره 3، مهر 1399، صفحه 115-127
فاطمه محمدی؛ محمدرضا نقوی؛ سید علی پیغمبری؛ نفیسه خسروی دهقی

6.

تأثیر پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر پارامترهای هماتولوژی‌ ‌ و بیوشیمی سرم خون فیل ماهیان ‌(Huso huso)‌ جوان پرو‌رشی ‌

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 131-136
رضا اکرمی؛ افشین قلیچی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب