1.

Microencapsulation of saffron pollen extract by spray drying to preserve its nutritional properties

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 146-152
Elaheh Moradi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

2.

Nano-Chelated Nitrogen Fertilizer as a New Replacement for Urea to Improve Olive Oil Quality

دوره 8، شماره 2، تیر 2021، صفحه 191-201
Zohre Rohi Vishekaii؛ Ali Soleimani؛ Akbar Hasani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Karamatollah Rezaei؛ Somaye Kalanaky

3.

Pre-harvest Application of Potassium and Iron Promotes Phenolic Acids and Anthocyanidin Accumulation and Boosts Antioxidant Capacity in Raisin Produced from ‘Red Sultana’ Grape (Vitis vinifera L.)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 315-328
Rouhollah Karimi؛ Seyed Mehdi Mirbagheri؛ Maryam Davtalab

4.

Yield, Leaf Mineral Content, and Quality Properties of Hayward Kiwi fruit as Influenced by Different Fertilization Methods

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 247-257
Tahereh Raiesi؛ Bijan Moradi؛ Javad Fatahi Moghadam

5.

اثر پایه‮های هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 701-715
داریوش رمضان

6.

اثر تزریق محلول ویتامین ‏E‏ و سلنیوم و محلول ویتامین ‏B12‎‏ و آهن در گاوهای شیری دوره انتقال بر ‏کیفیت آغوز و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی‎ ‎و فراسنجه‌های سرم گوساله‌ها

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 307-317
سید رضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی؛ مهدی میرزایی؛ فخرالدین آرمیون

7.

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

8.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

9.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

10.

اثر محلول‌پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر‎ ‎برخی ویژگی‌های کیفی هلو ‏رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی ‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 345-354
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ حامد شکری حیدری؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی؛ طه رنجبر مالی دره

11.

اثر موقعیت میوه در تاج درخت و محلول‌پاشی پتاسیم و کلسیم بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی پرتقال ‏تامسون‏ناول

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 479-491
طاهره رئیسی؛ جواد فتاحی مقدم

12.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

13.

افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میش‫های شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‫های خونی بره‌های شیرخوار ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 15-31
وحیدالله چرخی؛ فردین هژبری؛ هادی حجاریان

14.

اندازه‌گیری محتوای برخی متابولیت‌های ثانویه زیست فعال و برخی فلانونوئیدهای گیاه سلمکی ‏‏(‏Atriplex patula L.‎‏) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 859-868
محمد سیاری؛ سامیه قائلونی؛ علی عزیزی

15.

بررسی برخی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند گونه رز بومی ایران به تنش کم‌آبی

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 99-115
ندا جلالی؛ روح‌انگیز نادری؛ عزیزاله خندان میرکوهی

16.

بررسی روابط بین صفات ریخت‌شناختی میوه و کیفیت آن در رگه‌های گوجه‌فرنگی از طریق ضریب‌های همبستگی و تجزیة علیت

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 233-245
جمیله رهایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ رسول انسی نژاد

17.

بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام زینتی مرکبات تحت تنش دمای پایین

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 979-994
سیده مرضیه حسینی ولشکلایی؛ یحیی تاجور؛ مسعود آزادبخت؛ زینب رفیعی راد

18.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

19.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 565-580
ساناز مولائی؛ ولی ربیعی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی

20.

تأثیر فواصل استراحتی بین دوره‌های فعالیت مقاومتی بر تغییرات ظرفیت آنتی‌اکسیدان پلاسمایی و شاخص آسیب سلولی

دوره 7، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 225-239
کمال عزیزبیگی بوکانی؛ سیروان آتشک

21.

تأثیر کمپوست پسماند جامد کارخانۀ روغن‌کشی زیتون بر درصد و کیفیت روغن‌زیتون رقم‌های ’زردʻ و ’روغنیʻ در منطقۀ منجیل

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 645-653
اعظم سیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ یوسف حمیداوغلی

22.

تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگی‌های کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 535-552
مریم کشاورزی؛ محمود اثنی عشری؛ حسن ساری خانی

23.

تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 325-334
فاطمه آقایی فرد؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی

24.

تأثیر محلول‌پاشی قبل‌از‌برداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 85-104
مهشید غفوری؛ فرهنگ رضوی؛ مسعود ارغوانی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی

25.

تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازدۀ زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 693-701
الهام رمضانی؛ جمالعلی الفتی؛ تیمور رضوی پور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب