1.

Comparison of Peracetic Acid with Organic Acids on Microbial, Chemical and Physical Properties of Red Meat after Slaughtering in Refrigeration

دوره 7، شماره 1، آبان 2024، صفحه 87-94
parastoo rahimzadeh؛ maryam moslehishad؛ masoud homapour

2.

Effect of Humic Acid and Amino Acid Foliar Applications on the Growth Characteristics, Yield, and Fruit Quality of Tomato (Solanum lycopersicom L.)

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 309-318
Asghar Sadeghi Chah-Nasir؛ Abdolhossein Abootalebi Jahromi؛ Behnam Behrooznam؛ Hamed Hassanzadeh Khankahdani؛ Abdolkarim Ejraei

3.

Selective leaching of low-grade phosphate ore using a mixture of organic acids

دوره 54، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 65-70
Mehdi Gharabaghi؛ Mostafa Taghavi؛ Ziaedine Shafaei

4.

اثر اسیدهای چرب زنجیره کوتاه و پروبیوتیک بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و فراسنجه‌های کیفی تخم‌مرغ

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 245-254
محسن افشار منش؛ مریم رضائی پور؛ محمد سالارمعینی

5.

اثر محلول‎پاشی اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر برخی صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم (Sorghum bicolor L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 55-67
محمد بهزاد امیری؛ یاسر اسماعیلیان؛ مهین آلبوغبیش

6.

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

7.

تاثیر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و دو منبع مکمل متیونین بر عملکرد، شاخص‌های لاشه و دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 41-49
علی اصغر ساکی؛ مرتضی افتخاری

8.

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 343-353
مهدی احمدی؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب