1.

Antimicrobial Effect of Cuminum Cyminum Essential Oil in Iranian White Cheese by Different Packaging

دوره 19، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 121-132
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hassan Gandomi

2.

اثر متقابل تنش خشکی و کود دامی بر اجزاء عملکرد، میزان اسانس و ترکیبات شیمیایی آن در زیرهسبز(Cuminum cyminum L.)

دوره 40، شماره 1، آذر 1388
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ محمد گلوی

3.

پاسخ‌های فیزیولوژی زیره سبز (Cuminum cyminum L) به تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1099-1113
حسین کاظمی؛ سیدمحمدمهدی مرتضویان؛ مجید قربانی جاوید

4.

تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 192-204
طلایه فلاح اسکی؛ فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی؛ محمدحسن شاهوی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب