تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,771 |
تعداد مقالات | 63,252 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,853,502 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,963,233 |
1. | اثر غلظت های مختلف آب پنیر بر روی نان بربری | |
دوره 3، شماره 1، فروردین 1380، صفحه 1-8 | ||
وحید رضا عبدی؛ منصور احمدی ندوشن؛ محمدعلی سحری | ||
2. | بررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana | |
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 489-497 | ||
مرضیه رشید؛ رضا طلایی حسنلویی؛ فرامرز خدائیان؛ مارک گوتل | ||
3. | تولید پیوسته و ناپیوسته اسید لاکتیک از آب پنیز با استفاده از لاکتوباسیل تثبیت شده | |
دوره 30، شماره 34، تیر 1383 | ||
دکتر غلامرضا نبی بدهندی؛ پوریا بنی اردلان | ||
4. | مطالعه تأثیر تغییرات ماده خشک مخلوط شیربازساخته ومعمولی بر روی برخی خواص فیزیکی وشیمیایی شیروآب پنیر حاصله | |
دوره 4، شماره 0، تیر 1378 | ||
محمدرضااحسانی؛ ثریا آذرنیا | ||