نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبائی, سیدجلال, اوستان, شاهین. (1389). تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج. , 41(2), 273-283.
نصرت اله نجفی; منصور پارسازاده; سیدجلال طباطبائی; شاهین اوستان. "تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج". , 41, 2, 1389, 273-283.
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبائی, سیدجلال, اوستان, شاهین. (1389). 'تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج', , 41(2), pp. 273-283.
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبائی, سیدجلال, اوستان, شاهین. تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج. , 1389; 41(2): 273-283.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب