ارجاعی, کمال, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, دهقان بنادکی, مهدی. (1391). اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین. , 43(2), 219-228. doi: 10.22059/ijas.2012.28530
کمال ارجاعی; ابوالفضل زالی; مهدی گنج خانلو; مهدی دهقان بنادکی. "اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین". , 43, 2, 1391, 219-228. doi: 10.22059/ijas.2012.28530
ارجاعی, کمال, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, دهقان بنادکی, مهدی. (1391). 'اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین', , 43(2), pp. 219-228. doi: 10.22059/ijas.2012.28530
ارجاعی, کمال, زالی, ابوالفضل, گنج خانلو, مهدی, دهقان بنادکی, مهدی. اثر فراوری دانه گندم با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد و پروفیل اسیدهای چرب راسته گوساله های نر هلشتاین. , 1391; 43(2): 219-228. doi: 10.22059/ijas.2012.28530


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب