خوش خلق, مجیدرضا, نویریان, حمید, موسی پور شاجانی, مجید, محمدی, محمد, عزیزی, سعید. (1392). تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss). , 66(2), 133-144. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35691
مجیدرضا خوش خلق; حمید نویریان; مجید موسی پور شاجانی; محمد محمدی; سعید عزیزی. "تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)". , 66, 2, 1392, 133-144. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35691
خوش خلق, مجیدرضا, نویریان, حمید, موسی پور شاجانی, مجید, محمدی, محمد, عزیزی, سعید. (1392). 'تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)', , 66(2), pp. 133-144. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35691
خوش خلق, مجیدرضا, نویریان, حمید, موسی پور شاجانی, مجید, محمدی, محمد, عزیزی, سعید. تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss). , 1392; 66(2): 133-144. doi: 10.22059/jfisheries.2013.35691


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب