احمدی, حسن, دلشاد, مجتبی, بابالار, مصباح. (1393). اثر غلظت‏ های مختلف پتاسیم و نیتروژن در محلول غذایی بر رشد و کیفیت نشای گوجه‏ فرنگی. , 45(2), 197-205. doi: 10.22059/ijhs.2014.51961
حسن احمدی; مجتبی دلشاد; مصباح بابالار. "اثر غلظت‏ های مختلف پتاسیم و نیتروژن در محلول غذایی بر رشد و کیفیت نشای گوجه‏ فرنگی". , 45, 2, 1393, 197-205. doi: 10.22059/ijhs.2014.51961
احمدی, حسن, دلشاد, مجتبی, بابالار, مصباح. (1393). 'اثر غلظت‏ های مختلف پتاسیم و نیتروژن در محلول غذایی بر رشد و کیفیت نشای گوجه‏ فرنگی', , 45(2), pp. 197-205. doi: 10.22059/ijhs.2014.51961
احمدی, حسن, دلشاد, مجتبی, بابالار, مصباح. اثر غلظت‏ های مختلف پتاسیم و نیتروژن در محلول غذایی بر رشد و کیفیت نشای گوجه‏ فرنگی. , 1393; 45(2): 197-205. doi: 10.22059/ijhs.2014.51961


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب