1.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های خربزه و طالبی آلوده به پژمردگی آوندی فوزاریومی از نظر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت

صفحه 115-126
مهرداد حنیفه ای؛ حمید دهقانی؛ رجب چوکان

2.

بررسی تغییرات آنزیم‏های آنتی‏ اکسیدانت و فنل‏کل در برخی ارقام گلابی آلوده ‏شده به بیماری آتشک

صفحه 127-136
علی عبادی؛ جواد عرفانی؛ حمید عبدالهی؛ محمد رضا فتاحی مقدم

3.

تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه‏ وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera)

صفحه 137-149
ساره رحیمی؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده

4.

‌‌ارزیابی روابط ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های بادام (Prunus dulcis L) با استفاده از نشانگر SSR

صفحه 151-162
موسی رسولی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ علی ایمانی؛ علی عبادی

5.

بررسی میزان خودسازگاری، فشار اینبریدینگ و میوه‌شناسی چند رقم منتخب سیب و معرفی رقم امیدبخش خودسازگار IRI6

صفحه 163-174
حسن حاج نجاری؛ مصطفی مرادی

6.

بررسی کارایی مصرف آب و کود در کشت بدون خاک گوجه‌‏‌فرنگی گلخانه‏‌ای با استفاده از خشکی‏‌دهی قسمتی از ریشه و کاربرد سوپرجاذب

صفحه 175-184
مسعود موسوی رحیمی؛ مجتبی دلشاد؛ عبدالمجید لیاقت؛ امیر رحمتیان

7.

بررسی آثار فیزیولوژیک برخی اسانس‏های گیاهی در مقایسه با 8-‌هیدروکسی‏کوئینولین در گل شاخه‌بریدة لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum L.)

صفحه 185-195
صادق کاظمی؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد

8.

اثر غلظت‏ های مختلف پتاسیم و نیتروژن در محلول غذایی بر رشد و کیفیت نشای گوجه‏ فرنگی

صفحه 197-205
حسن احمدی؛ مجتبی دلشاد؛ مصباح بابالار

9.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

10.

تأثیر محیط کشت و سرما‏دهی بر ویژگی‏ های کمّی و کیفی سه رقم توت‏ فرنگی

صفحه 217-223
سید عبدالحمید ایزدیار؛ حسین صادقی؛ محمدعلی بهمنیار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب