سجادی, سید افشین, عاصمی, هدی. (1393). بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچ‌های بیماری‌زای توتون. , 3(1), 41-52. doi: 10.22059/jbioc.2014.52519
سید افشین سجادی; هدی عاصمی. "بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچ‌های بیماری‌زای توتون". , 3, 1, 1393, 41-52. doi: 10.22059/jbioc.2014.52519
سجادی, سید افشین, عاصمی, هدی. (1393). 'بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچ‌های بیماری‌زای توتون', , 3(1), pp. 41-52. doi: 10.22059/jbioc.2014.52519
سجادی, سید افشین, عاصمی, هدی. بررسی اثرات ضد قارچی عصاره های گیاهی نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر روی قارچ‌های بیماری‌زای توتون. , 1393; 3(1): 41-52. doi: 10.22059/jbioc.2014.52519


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب