محمدی, احمد, روزبهان, یوسف, فضائلی, حسن. (1393). اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری‌شده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوساله‌های نر هلشتاین. , 45(3), 197-208. doi: 10.22059/ijas.2014.53775
احمد محمدی; یوسف روزبهان; حسن فضائلی. "اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری‌شده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوساله‌های نر هلشتاین". , 45, 3, 1393, 197-208. doi: 10.22059/ijas.2014.53775
محمدی, احمد, روزبهان, یوسف, فضائلی, حسن. (1393). 'اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری‌شده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوساله‌های نر هلشتاین', , 45(3), pp. 197-208. doi: 10.22059/ijas.2014.53775
محمدی, احمد, روزبهان, یوسف, فضائلی, حسن. اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری‌شده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوساله‌های نر هلشتاین. , 1393; 45(3): 197-208. doi: 10.22059/ijas.2014.53775


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب