1.

دانش و نگرش دامداران هدف طرح الگویی همزمان‌سازی فحلی در گوسفند دربارة این فناوری در استان‌های مرکزی و فارس

صفحه 185-195
مهدی خدایی مطلق؛ ناصر زمانی میاندشتی؛ امیرحسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد یحیایی

2.

اثر سطوح مختلف کود مرغی فرآوری‌شده در جیرة غذایی بر عملکرد پرواری گوساله‌های نر هلشتاین

صفحه 197-208
احمد محمدی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

3.

اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک

صفحه 209-221
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی

4.

تأثیر ال-آرژنین بر رشد، رودۀ کوچک و سامانۀ ایمنی در جوجه‌‌های گوشتی در دورۀ آغازین پرورش

صفحه 223-233
مسعود ادیب مرادی؛ مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ کرامت نوری جلیانی

5.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 235-243
کاضم یوسفی کلاریکلائی؛ حسین مروج؛ سیدعبداله حسینی؛ عباس پاکدل

6.

اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‏های خون در دورۀ انتقال در گاو هلشتاین

صفحه 245-255
هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی

7.

تأثیر تغذیة سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی بر قابلیت هضم، تخمیر‌، جمعیت پروتوزوآیی و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند

صفحه 257-271
خدیجه کرمشاهی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری

8.

برآورد روندهای ژنتیکی، محیطی و فنوتیپی طول عمر اقتصادی در میش‌های لری ‌بختیاری

صفحه 273-278
مسلم بیگی؛ محمود وطن خواه؛ مصطفی فغانی

9.

بررسی چندشکلی ژن IGF-1 و ارتباط آن با صفات مرتبط با رشد در گاوهای سیستانی

صفحه 279-288
سمیه علی پور؛ غلامرضا داشاب؛ مسعود علی پناه؛ محمد رکوعی

10.

اثر افزودن ال-گلوتامین به رقیق‌کنندة تریس بر انجماد اسپرم پوشش‌دارشدة قوچ تالشی

صفحه 289-296
ساناز حسن پور؛ محمد روستایی علی مهر؛ مهرداد محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب