یوسفی کلاریکلائی, کاضم, مروج, حسین, حسینی, سیدعبداله, پاکدل, عباس. (1393). تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی. , 45(3), 235-243. doi: 10.22059/ijas.2014.53780
کاضم یوسفی کلاریکلائی; حسین مروج; سیدعبداله حسینی; عباس پاکدل. "تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی". , 45, 3, 1393, 235-243. doi: 10.22059/ijas.2014.53780
یوسفی کلاریکلائی, کاضم, مروج, حسین, حسینی, سیدعبداله, پاکدل, عباس. (1393). 'تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی', , 45(3), pp. 235-243. doi: 10.22059/ijas.2014.53780
یوسفی کلاریکلائی, کاضم, مروج, حسین, حسینی, سیدعبداله, پاکدل, عباس. تأثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه و روش‌های دسترسی به دان بر عملکرد تولیدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی. , 1393; 45(3): 235-243. doi: 10.22059/ijas.2014.53780


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب