1.

پویش‌ کل ژنوم هشت نژاد گاو بومی ‌ایران برای شناسایی نشانه های ‌انتخاب

صفحه 201-213
نادر فروغ عامری؛ مسعود اسدی فوزی؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه

2.

بررسی اقتصادی پرورش مرغ تخمگذار در استان تهران

صفحه 215-223
سیامک مشایخی؛ داود حسنلو؛ مجید افشار؛ مهرداد نفیسی

3.

تأثیر مقدار یونجه خشک و جایگزینی دانه ذرت با سایر غلات در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله‌های هلشتاین قبل و پس از شیرگیری - فراتحلیل

صفحه 225-234
مهدی میرزایی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ پیروز شاکری

4.

اثرات عمل‌آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجه‌های تولید گاز و گوارش پذیری کاه سویا

صفحه 235-248
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی

5.

بررسی فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین

صفحه 249-260
ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی

6.

تأثیر روشهای مختلف تولک بری بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار

صفحه 261-272
زینب مرادپور؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی؛ محسن ساری

7.

اثرات استفاده از سطوح مختلف کافور بر عملکرد و غلظت سرمی هورمون‌های تیروئیدی و تستوسترون در بلدرچین ژاپنی

صفحه 273-286
اصغر صداقت؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی

8.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

9.

تأثیر استفاده از زئولیت طبیعی و نانوزئولیت در جیره بر فلور میکروبی روده، خصوصیات استخوان درشت نی و عملکرد در جوجه های گوشتی

صفحه 299-310
نسترن شاه ابراهیمی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی مموئی؛ احمد طاطار؛ محمد حجتی

10.

تأثیر تغذیه کنجاله پنبه دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون جوجه های گوشتی

صفحه 311-321
وحید جزی؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ سید رضا هاشمی؛ امین عشایری زاده

11.

تأثیر جیره‌‌‌‌های اسیدی شده با اسید کلریدریک و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه‌‌‌‌های گوشتی ماده

صفحه 323-334
علی اکبر سالاری؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ غلامعلی کلیدری

12.

تأثیر استفاده از پودر پوست میوه انار در جیره‌های ‏حاوی چربی بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

صفحه 335-346
محمدرضا رضوانی؛ شهرام رحیمی؛ محمد دادپسند

13.

بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی

صفحه 347-357
محمدرضا رضوانی؛ کریم هوشیار

14.

تأثیر سطوح مختلف زیلپاترول هیدروکلراید در سه هفته پایانی دوره پرورش بر عملکرد رشد بلدرچین ژاپنی

صفحه 359-366
مولا محمدی آرخلو؛ آرمین توحیدی؛ حسین مروج مروج؛ احمد زارع شحنه

15.

بررسی تأثیر مصرف لسیتین سویا در رقیق کننده تریس بر کیفیت و ماندگاری اسپرم قوچ

صفحه 367-375
معصومه منطقی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ جمال فیاضی؛ خلیل میرزاده

16.

اثر عصاره برگ زیتون بر ذخیره‌سازی منی خروس

صفحه 377-385
سید مونس جلالی کوهی خیلی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر

17.

مقایسه فراسنجه‌های تولیدمثل و تولید در برنامه مدیریتی دو و سه بار زایش در مدت دو سال با استفاده از ملاتونین در میش

صفحه 387-395
حامد کرمانی موخر؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ حمید کهرام

18.

تأثیر آلبومین سرم گاوی (BSA) بر فراسنجه های جنبایی اسپرم و باروری خروس بومی

صفحه 397-408
صالح طباطبائی وکیلی؛ مرتضی مموئی

19.

صفحه آغازین

صفحه 1-1

20.

چکیده های فارسی

صفحه 1-18

21.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-18


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب