رضوانی, محمدرضا, هوشیار, کریم. (1395). بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی. , 18(2), 347-357. doi: 10.22059/jap.2016.55558
محمدرضا رضوانی; کریم هوشیار. "بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی". , 18, 2, 1395, 347-357. doi: 10.22059/jap.2016.55558
رضوانی, محمدرضا, هوشیار, کریم. (1395). 'بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی', , 18(2), pp. 347-357. doi: 10.22059/jap.2016.55558
رضوانی, محمدرضا, هوشیار, کریم. بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه‌ای با کاهش تانن و جیره‌نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه‌های گوشتی. , 1395; 18(2): 347-357. doi: 10.22059/jap.2016.55558


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب