نباتی, ارسلان, شریفی, سید داود, غضنفری, شکوفه. (1394). تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. , 46(2), 159-168. doi: 10.22059/ijas.2015.55647
ارسلان نباتی; سید داود شریفی; شکوفه غضنفری. "تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی". , 46, 2, 1394, 159-168. doi: 10.22059/ijas.2015.55647
نباتی, ارسلان, شریفی, سید داود, غضنفری, شکوفه. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی', , 46(2), pp. 159-168. doi: 10.22059/ijas.2015.55647
نباتی, ارسلان, شریفی, سید داود, غضنفری, شکوفه. تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی. , 1394; 46(2): 159-168. doi: 10.22059/ijas.2015.55647


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب