تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,116,994 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,221,813 |
بررسی فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد و رفتار تغذیه ای گاوهای هلشتاین | ||
تولیدات دامی | ||
مقاله 5، دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 249-260 اصل مقاله (3.81 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/jap.2016.55665 | ||
نویسندگان | ||
ایوب لکی1؛ مهدی دهقان بنادکی* 2؛ ابوالفضل زالی2؛ مهدی گنج خانلو2؛ کامران رضایزدی2 | ||
1دانشجوی دکتری گروه مهندسی علوم دام، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران | ||
2دانشیار گروه مهندسی علوم دام، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران | ||
چکیده | ||
هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی اثر تغذیه دانه جو خیسانده شده با اسیدلاکتیک و اسیدسیتریک بر ماده خشک مصرفی، رفتار تغذیهای، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، pH شکمبه و تولید شیر بود. بدینمنظور، از هشت راس گاو هلشتاین زایش دوم در اوایل شیردهی در قالب طرح مربع لاتین تکرار شده 4 × 4 استفاده شد. جیرههای آزمایشی شامل 1: جیره پایه محتوی جو غلطکزده خشک، 2: جیره پایه محتوی جو غلطکزده و خیسانده شده در آب، 3: جیره پایه محتوی جو غلطکزده و خیسانده شده در آب حاوی 75/0 درصد اسیدلاکتیک و 4: جیره پایه محتوی جو غلطکزده و خیسانده شده با یک درصد اسیدسیتریک به مدت 24 ساعت بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی، رفتار تغذیهای و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی تفاوت معنیدار بین تیمارها نداشت. pH شکمبه در تیمار اسیدلاکتیک و اسیدسیتریک در شش ساعت پس از مصرف خوراک بیشتر بود (05/0>P). pH و اسکور مدفوع تحت تأثیر نوع فرآوری جو قرار نگرفت. تولید شیر و شیر تصحیح شده براساس چربی تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفت، درحالیکه درصد پروتئین و درصد مواد جامد بدون چربی در تیمار اسیدسیتریک بهطور معنیداری بیشتر از سایر تیمارها بود (05/0>P). سایر ترکیبات شیر تحت تأثیر نوع فرآوری قرار نگرفت. درنهایت فرآوری دانه جو با اسیدلاکتیک و اسیدسیتریک باعث افزایش pH شکمبه شش ساعت پس از مصرف خوراک شد، اما سایر صفات همانند تولید شیر و ترکیبات آن، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و رفتار تغذیهای گاوها تحت تأثیر نوع فرآوری جو قرار نگرفت. | ||
کلیدواژهها | ||
اسید سیتریک؛ اسید لاکتیک؛ تولید شیر؛ قابلیت هضم | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Investigation of treated barley grain with lactic and citric acid on performance and feeding behavior of Holstein cows | ||
نویسندگان [English] | ||
Ayoub Laki1؛ Mehdi Dehghan-Banadaky2؛ Abolfazle Zali2؛ Mehdi Ghanjkhanlou2؛ Kamran Rezayadi2 | ||
1Ph.D. Student, Department of Animal Science, Faculty of Agricultural Sciences and Engineering, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Iran. | ||
2Associate Professor, Department of Animal Science, Faculty of Agricultural Sciences and Engineering, College of Agriculture and Natural Resources, University of Tehran, Iran | ||
چکیده [English] | ||
The aim of this study was to investigate the effect of feeding of steeped barley grain with lactic acid (LA) and citric acid (CA) on dry matter intake, feeding behavior, apparent nutrients digestibility, rumen pH and milk production. Eight early lactating Holstein cows in the second parities were used in 4×4 Latin square change- over design. Treatments consisted of basis diet containing 1) dry rolled barley grain (DR), 2) dry rolled barley grain steeped in an equal quantity of tape water alone (W), 3) or in 0.75% LA, or 4) 1% CA for 24 h. The result of this study showed that dry matter intake, feeding behavior and apparent nutrients digestibility did not significantly different among treatments. Rumen pH was greater at 6 h after feeding in LA and CA diets (P<0.05). Treatments had no effect on fecal score and pH. Milk and Fat corrected milk production unaffected by treated barley. While milk protein and none- solids fat were significantly greater in CA diet in compared to others (P<0.05). Others milk composition had not influenced by type of processing. In conclusion, treated barley grain with LA and CA had increased rumen pH 6 h after feeding but other characters including milk production and composition, apparent nutrient digestibility and feeding behavior unaffected by barley grain processing method. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Citric acid, digestibility, lactic acid, Milk production | ||
مراجع | ||
1 . Association of Official Analytical Chemisis. AOAC (1990) Official Method of Analysis, Vol. I. 15th ed. AOAC, Arlington, VA. 2 . Deckardt K, Khol-Parisiniand A and Zebli Q (2013) Peculiarities of Enhancing Resistant Starch in Ruminants Using Chemical Methods: Opportunities and Challenges. Nutrients. 5: 1970-1988. 3 . Dehghan-Banadaky M, Corbett R and Oba M (2007) Effects of barley grain processing on productivity of cattle. Animal Feed Science and Technology. 137: 1-24. 4 . Fox JT, Depenbusch BE, Drouillard JS and Nagaraja TG (2007) Dry-rolled or steam-flaked grain-based diets and fecal shedding of Escherichia coli O157 in feedlot cattle. Journal of Animal Science. 85: 1207-1212. 5 . Ghorbani GR and Hadj-Hussaini A (2002) In situ degradability of Iranian barley grain cultivars. Small Ruminant Research. 44: 207-212. 6 . Harder H, Khol-Parisini A and Zebeli Q (2015b) Treatments with organic acids and pullulanase differently affect resistant starch and fiber composition in flour of various barley genotypes (Hordeum vulgare L.). Starke. 67: 512-520. 7 . Iqbal S, Zebeli Q, Mazzolari A, Bertoni G, Dunn SM, Yang WZ and Ametaj BN (2009) Feeding barley grain steeped in lactic acid modulates rumen fermentation patterns and increases milk fat content in dairy cows. Journal of Dairy Science. 92: 6023-6032. 8 . Iqbal S, Terrill SJ, Zebeli Q, Mazzolari A, Dunn SM, Yang WZ and Ametaj BN (2012) Treating barley grain with lactic acid and heat prevented sub-acute ruminal acidosis and increased milk fat content in dairy cows. Journal of Animal Feed Science and Technology. 172: 141-149. 9 . Kononoff PJ, Heinrichs AJ and Buckmaster DR (2003) Modification of the Penn State forage and total moxed ration particle separator and the effects of moisture content on its measurements. Journal of Dairy Science. 86: 1858-1863. 10 . National Research Council. NRC (2001) Nutrient Requirements of Dairy Cattle. 7th rev. ed. Natl. Acad. Sci., Washington, DC. 11 . Nocek JE (1997) Bovine acidosis: Implications on laminitis. Journal of Dairy Science. 80:1005–1028. 12 . Offner A, Bach A and Sauvant D (2003) Quantitative review of in situ starch degradation in the rumen. Animal Feed Science and Technology. 106: 81-93. 13 . Owens FN, Zinn RA and Kim YK (1986) Limits to starch digestion in the ruminant small intestine. Journal of Animal Science. 63: 1634-1648. 14 . Reynolds CK, Cammel SB, Humphries DJ, Beever DE, Sutton JD and Newbold JR (2001) Effects of postrumen starch infusion on milk production and energy metabolism in dairy cows. Journal of Dairy Science. 84: 2250-2259. 15 . SAS Institute (2004) User's Guide. Version 9.1: Statistics. SAS Institute, Cary, NC. 16 . Van Keulen JV and Young BA (1977) Evaluation of acid insoluble ash as a natural marker in ruminant digestibility studies. Journal of Animal Science. 44: 282-287. 17 . Van Soest PJ, Robertson JB and Lewis BA (1991) Methods for dietary fiber, neutral detergent fiber and non-starch polysaccharides in relation to animal nutrition. Journal of Dairy Science. 74: 3583-3597. 18 . Yang WZ, Beauchemin KA, Koenig K and Rode LM (1997) Effects of barley, hulless barley, and corn in concentrates on site and extent of digestion by lactating cows. Journal of Dairy Science. 80: 2885-2895. 19 . Yang WZ, Beauchemin KA and Rode LM (2000) Effects of barley grain processing on extent of digestion and milk production of lactating cows. Journal of Dairy Science. 83: 554-568. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,011 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,003 |