میغانی, حسین, قاسم‌نژاد, محمود, هاشم‌پور, ابوذر. (1395). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان. , 18(4), 965-975. doi: 10.22059/jci.2017.56860
حسین میغانی; محمود قاسم‌نژاد; ابوذر هاشم‌پور. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان". , 18, 4, 1395, 965-975. doi: 10.22059/jci.2017.56860
میغانی, حسین, قاسم‌نژاد, محمود, هاشم‌پور, ابوذر. (1395). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان', , 18(4), pp. 965-975. doi: 10.22059/jci.2017.56860
میغانی, حسین, قاسم‌نژاد, محمود, هاشم‌پور, ابوذر. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان. , 1395; 18(4): 965-975. doi: 10.22059/jci.2017.56860


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب