زارعلی, مریم, حجتی, محمد, تهموزی دیده بان, سعید, جوینده, حسین. (1394). ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ. , 46(3), 327-337. doi: 10.22059/ijbse.2015.56873
مریم زارعلی; محمد حجتی; سعید تهموزی دیده بان; حسین جوینده. "ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ". , 46, 3, 1394, 327-337. doi: 10.22059/ijbse.2015.56873
زارعلی, مریم, حجتی, محمد, تهموزی دیده بان, سعید, جوینده, حسین. (1394). 'ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ', , 46(3), pp. 327-337. doi: 10.22059/ijbse.2015.56873
زارعلی, مریم, حجتی, محمد, تهموزی دیده بان, سعید, جوینده, حسین. ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ. , 1394; 46(3): 327-337. doi: 10.22059/ijbse.2015.56873


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب