فریدی, حمیده, احمدی, ابراهیم. (1394). ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون. , 46(4), 415-423. doi: 10.22059/ijbse.2015.57348
حمیده فریدی; ابراهیم احمدی. "ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون". , 46, 4, 1394, 415-423. doi: 10.22059/ijbse.2015.57348
فریدی, حمیده, احمدی, ابراهیم. (1394). 'ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون', , 46(4), pp. 415-423. doi: 10.22059/ijbse.2015.57348
فریدی, حمیده, احمدی, ابراهیم. ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون. , 1394; 46(4): 415-423. doi: 10.22059/ijbse.2015.57348


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب