خلیل وندی بهروزیار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, غفارزاده, محمد, رضایزدی, کامران. (1395). تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی. , 47(1), 1-17. doi: 10.22059/ijas.2016.58191
حامد خلیل وندی بهروزیار; مهدی دهقان بنادکی; محمد غفارزاده; کامران رضایزدی. "تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی". , 47, 1, 1395, 1-17. doi: 10.22059/ijas.2016.58191
خلیل وندی بهروزیار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, غفارزاده, محمد, رضایزدی, کامران. (1395). 'تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی', , 47(1), pp. 1-17. doi: 10.22059/ijas.2016.58191
خلیل وندی بهروزیار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, غفارزاده, محمد, رضایزدی, کامران. تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی. , 1395; 47(1): 1-17. doi: 10.22059/ijas.2016.58191


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب