1.

تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برون‌تنی

صفحه 1-17
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی

2.

تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎

صفحه 19-29
علیرضا صفامهر؛ هادی عطارحسینی

3.

تأثیر سطوح مختلف انرژی بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی نر سویۀ آرین در شرایط القای آسیت

صفحه 31-40
بهزاد صدیقی شیخ حسن؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری

4.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

5.

بررسی چندریختی اگزون چهار ژن هورمون رشد و اگزون ده گیرنده هورمون رشد و ارتباط آن‌ها با صفات لاشه در گوسفند نژاد لری بختیاری

صفحه 51-61
حسین مرادی شهربابک؛ رسول خدابخش زاده؛ مصطفی صادقی؛ امیر طاهری یگانه

6.

بررسی برون‌تنی گوارش‌پذیری، تخمیر و فعالیت آنزیمی قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه شترهای تک کوهانه تغذیه‌شده با علوفه‌های زراعی و مرتعی

صفحه 63-87
پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی

7.

تأثیر عمل‌آوری‌های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانة کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE

صفحه 79-87
مریم صاحبی اعلا؛ فرخ کفیل زاده؛ معصومه حیدری

8.

تأثیر کاهش پروتئین قابل سوخت‌وساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد میش‌های آبستن افشاری

صفحه 89-102
سیدسعید موسوی؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه؛ علی مصطفی تهرانی؛ حمید رضا میرزایی الموتی

9.

تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی

صفحه 103-111
فیروز صمدی؛ فاطمه عباسی؛ صبا صمدی

10.

تأثیر پودر میوه عناب بر فراسنجه‌های تخمیری، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون‌تنی

صفحه 113-122
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

11.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام در دوره پابه‌ماه کوتاه‌شده بر سلامت و تولید شیر گاوهای هلشتاین

صفحه 123-133
حمید امانلو؛ زهرا حسینی فیروزکوهی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ نجمه اسلامیان فارسونی

12.

تعیین ارزش تغذیه‌ای برگ درخت پستة وحشی و استفاده از آن در تغذیه گوسفند

صفحه 135-144
زهرا امینی فرد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی

13.

برآورد روندهای ژنتیکی،محیطی و فنوتیپی برخی صفات تولید شیر در گاوهای هلشتاین استان همدان

صفحه 145-153
پویا زمانی؛ سیده عطیه طهایی؛ علی قاضی خانی شاد؛ مهدی جسوری

14.

بررسی تأثیر ترکیبات فنولی پودر گیاه دارویی گل میمونی سازوئی (Scrophularia striata Boiss) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار و جمعیت پروتوزوآی شکمبه در گوسفند لری-بختیاری

صفحه 155-164
فاطمه رضایی؛ طاهره محمدابادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

15.

تأثیر دی آسپارتیک اسید بر کیفیت اسپرم خروس های مادر گوشتی

صفحه 165-174
مهدی انصاری؛ مهدی ژندی؛ حمید کهرام؛ مجتبی زاغری؛ مصطفی صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب