ماسوری, بابک, سالاری, سمیه, خسروی نیا, حشمت اله, طباطبایی وکیلی, صالح, محمدآبادی, طاهره. (1396). اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی. , 19(1), 201-212. doi: 10.22059/jap.2016.59524
بابک ماسوری; سمیه سالاری; حشمت اله خسروی نیا; صالح طباطبایی وکیلی; طاهره محمدآبادی. "اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی". , 19, 1, 1396, 201-212. doi: 10.22059/jap.2016.59524
ماسوری, بابک, سالاری, سمیه, خسروی نیا, حشمت اله, طباطبایی وکیلی, صالح, محمدآبادی, طاهره. (1396). 'اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی', , 19(1), pp. 201-212. doi: 10.22059/jap.2016.59524
ماسوری, بابک, سالاری, سمیه, خسروی نیا, حشمت اله, طباطبایی وکیلی, صالح, محمدآبادی, طاهره. اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی. , 1396; 19(1): 201-212. doi: 10.22059/jap.2016.59524


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب