صفامهر, علیرضا, عطارحسینی, هادی. (1395). تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎. , 47(1), 19-29. doi: 10.22059/ijas.2016.61664
علیرضا صفامهر; هادی عطارحسینی. "تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎". , 47, 1, 1395, 19-29. doi: 10.22059/ijas.2016.61664
صفامهر, علیرضا, عطارحسینی, هادی. (1395). 'تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎', , 47(1), pp. 19-29. doi: 10.22059/ijas.2016.61664
صفامهر, علیرضا, عطارحسینی, هادی. تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎. , 1395; 47(1): 19-29. doi: 10.22059/ijas.2016.61664


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب