میرعبدالباقی, میترا. (1396). تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه‌های فیزیولوژیکی برخی پایه‌های پیوندی گلابی. , 48(2), 347-356. doi: 10.22059/ijhs.2017.131959.840
میترا میرعبدالباقی. "تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه‌های فیزیولوژیکی برخی پایه‌های پیوندی گلابی". , 48, 2, 1396, 347-356. doi: 10.22059/ijhs.2017.131959.840
میرعبدالباقی, میترا. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه‌های فیزیولوژیکی برخی پایه‌های پیوندی گلابی', , 48(2), pp. 347-356. doi: 10.22059/ijhs.2017.131959.840
میرعبدالباقی, میترا. تأثیر سطوح مختلف شوری در فراسنجه‌های فیزیولوژیکی برخی پایه‌های پیوندی گلابی. , 1396; 48(2): 347-356. doi: 10.22059/ijhs.2017.131959.840


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب