کریمی آرپناهی, عزت الله, مرادی, علی, موحدی دهنوی, محسن. (1396). تأثیر زمان برداشت و روش خشک‌کردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی. , 48(2), 493-506. doi: 10.22059/ijfcs.2017.208122.654120
عزت الله کریمی آرپناهی; علی مرادی; محسن موحدی دهنوی. "تأثیر زمان برداشت و روش خشک‌کردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی". , 48, 2, 1396, 493-506. doi: 10.22059/ijfcs.2017.208122.654120
کریمی آرپناهی, عزت الله, مرادی, علی, موحدی دهنوی, محسن. (1396). 'تأثیر زمان برداشت و روش خشک‌کردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی', , 48(2), pp. 493-506. doi: 10.22059/ijfcs.2017.208122.654120
کریمی آرپناهی, عزت الله, مرادی, علی, موحدی دهنوی, محسن. تأثیر زمان برداشت و روش خشک‌کردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی. , 1396; 48(2): 493-506. doi: 10.22059/ijfcs.2017.208122.654120


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب