سیدطالبی, فرزانه سادات, صفوی, سیدعلی, طلایی حسنلویی, رضا, بندانی, علیرضا. (1397). بررسی زهرآگینی و نحوه تندش کنیدی جدایه های مختلف قارچ Beauveria bassiana. , 7(1), 65-73. doi: 10.22059/jbioc.2018.67493
فرزانه سادات سیدطالبی; سیدعلی صفوی; رضا طلایی حسنلویی; علیرضا بندانی. "بررسی زهرآگینی و نحوه تندش کنیدی جدایه های مختلف قارچ Beauveria bassiana". , 7, 1, 1397, 65-73. doi: 10.22059/jbioc.2018.67493
سیدطالبی, فرزانه سادات, صفوی, سیدعلی, طلایی حسنلویی, رضا, بندانی, علیرضا. (1397). 'بررسی زهرآگینی و نحوه تندش کنیدی جدایه های مختلف قارچ Beauveria bassiana', , 7(1), pp. 65-73. doi: 10.22059/jbioc.2018.67493
سیدطالبی, فرزانه سادات, صفوی, سیدعلی, طلایی حسنلویی, رضا, بندانی, علیرضا. بررسی زهرآگینی و نحوه تندش کنیدی جدایه های مختلف قارچ Beauveria bassiana. , 1397; 7(1): 65-73. doi: 10.22059/jbioc.2018.67493


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب