سلطانی, نعیمه. (1397). مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای. , 49(4), 973-979. doi: 10.22059/ijhs.2017.240510.1312
نعیمه سلطانی. "مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای". , 49, 4, 1397, 973-979. doi: 10.22059/ijhs.2017.240510.1312
سلطانی, نعیمه. (1397). 'مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای', , 49(4), pp. 973-979. doi: 10.22059/ijhs.2017.240510.1312
سلطانی, نعیمه. مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای. , 1397; 49(4): 973-979. doi: 10.22059/ijhs.2017.240510.1312


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب