پیرسا, سجاد, اصدق, افشار. (1398). بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه. , 50(1), 129-143. doi: 10.22059/ijbse.2018.254534.665056
سجاد پیرسا; افشار اصدق. "بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه". , 50, 1, 1398, 129-143. doi: 10.22059/ijbse.2018.254534.665056
پیرسا, سجاد, اصدق, افشار. (1398). 'بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه', , 50(1), pp. 129-143. doi: 10.22059/ijbse.2018.254534.665056
پیرسا, سجاد, اصدق, افشار. بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه. , 1398; 50(1): 129-143. doi: 10.22059/ijbse.2018.254534.665056


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب