1.

طراحی فیلتر پلی‌اورتان اصلاح شده با پلی‌پیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پساب‌های شهری

صفحه 1-17
سمیه مصطفوی؛ وحید رضاوردی نژاد؛ سجاد پیرسا

2.

تجزیه‌وتحلیل و بهینه‌سازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی داده‌ها

صفحه 19-30
علی کعب؛ محمد شریفی؛ حسین مبلی

3.

بررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت

صفحه 31-41
سحر سهرابی؛ رسول معمار دستجردی؛ مجید رهنما؛ امین لطفی جلال آبادی

4.

ارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیش‌گیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زباله‌های جامد شهری شهرستان رشت

صفحه 43-55
لیلا بهروزنیا؛ محمد شریفی؛ سیدهاشم موسوی اول؛ هما حسین زاده بندبافها

5.

تعیین انرژی مصرفی ویژه آسیاب کود گاوی مرطوب با استفاده از دستگاه خرد‌کن

صفحه 57-65
جابر سلیمانی؛ محمدحسین کیانمهر؛ سیدرضا حسن بیگی؛ سید مهدی شریعتمداری

6.

بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانه‌های انار

صفحه 67-76
حسن برزگر؛ اکبر جوکار؛ مرضیه اسلامی

7.

طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز

صفحه 77-89
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

8.

تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کم‌کالری بر کیفیت ورقه‌های موز خشک شده

صفحه 91-100
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد

9.

پیش‌بینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد به‌وسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست

صفحه 101-113
نعیم لویمی؛ اسداله اکرم؛ نیکروز باقری؛ علی حاجی احمد

10.

مدل‌سازی دینامیک سیال در یک خشک‌کن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میان‌گذر

صفحه 115-128
امید رضا روستاپور؛ امید عظیمی؛ حمید رضا گازر

11.

بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه

صفحه 129-143
سجاد پیرسا؛ افشار اصدق

12.

طبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی

صفحه 145-154
جلال خدائی؛ ناصر بهروزی خزاعی؛ امین حسین زاده رندی

13.

بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیست‌محیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات

صفحه 155-168
علی حاجی احمد؛ فاطمه میرباذل؛ فاطمه سلکی چشمه سلطانی؛ سیدحسن پیشگرکومله

14.

بررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک

صفحه 169-178
محمد عسکری؛ غلامحسین شاهقلی؛ جواد جنت خواه؛ داود کلانتری

15.

تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز

صفحه 179-190
شیدا حجازی؛ سید هادی رضوی؛ معظمه کردجزی؛ فرامرز خدائیان

16.

بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی

صفحه 191-201
محبوبه پیشان؛ غلامرضا عسگری؛ مجید جمشیدیان؛ زهرا امام جمعه

17.

تأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیب‌زمینی سرخ شده

صفحه 203-211
رقیه اشرفی یورقانلو؛ نسا غیبی

18.

ارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر

صفحه 213-221
فرهاد محمودی؛ کبری حیدربیگی؛ امیر عزیزپناه

19.

مقایسه کاربرد ستون‌های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع

صفحه 223-239
بابک سامانی پور؛ مریم جلیلی؛ کرامت الله رضایی؛ فتانه شکرالهی

20.

ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روش‌های الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی

صفحه 241-251
مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ شاهین رفیعی؛ احسان سوند رومی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب