عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, کریمی ترشیزی, محمد امیر, عظیمی, سعیده. (1398). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی. , 50(1), 69-77. doi: 10.22059/ijas.2019.281830.653707
مهتاب عزیزیان; علی اصغر ساکی; محمد امیر کریمی ترشیزی; سعیده عظیمی. "اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی". , 50, 1, 1398, 69-77. doi: 10.22059/ijas.2019.281830.653707
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, کریمی ترشیزی, محمد امیر, عظیمی, سعیده. (1398). 'اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی', , 50(1), pp. 69-77. doi: 10.22059/ijas.2019.281830.653707
عزیزیان, مهتاب, ساکی, علی اصغر, کریمی ترشیزی, محمد امیر, عظیمی, سعیده. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی. , 1398; 50(1): 69-77. doi: 10.22059/ijas.2019.281830.653707


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب