1.

بررسی همبستگی بین تولید و ترکیب شیر و ارزش اصلاحی آن ها با میزان متان پیش بینی شده از طریق اسیدهای چرب فرار در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 1-10
علی جلیل سرقلعه؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مرادی شهربابک؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ مهدی ساعتچی

2.

تأثیر افزایش غلظت الیاف در جیره های مکمل شده با روغن گیاهی روی غلظت چربی شیر، فراسنجه‌های شکمبه و رفتار تغذیه ای گاوها در اواسط شیردهی

صفحه 11-21
حمید رضا میرزایی الموتی؛ اصغر آقایی؛ کامران اکبری پابندی؛ مینا وزیری گهر

3.

تأثیر کورکومین بر پروفیل لیپیدهای پلاسما و برخی فراسنجه‌های کیفیت اسپرم خروس‌های مادرگوشتی

صفحه 23-33
امین کاظمی زاده؛ احمد زارع شحنه؛ سعید زین الدینی؛ علیرضا یوسفی؛ مهدی حیدری؛ میثم توکلی الموتی؛ زربخت انصاری پیرسزایی

4.

تجزیه فیلوژنتیک و هاپلوگروهی بزهای بومی ایران بر اساس توالی نوکلئوتیدی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری

صفحه 35-46
مریم شریعت؛ غلامرضا داشاب؛ مهدی وفای واله

5.

بیان افتراقی ژن گاوهای بوس تاروس (هلشتاین) و بوس ایندیکوس (کلیستانی) با استفاده از داده های RNA-Seq

صفحه 47-55
مینا سلیم پور؛ سید رضا میرائی آشتیانی؛ محمد حسین بنابازی

6.

ارزیابی فراسنجه های عملکرد، وزن اندام های داخلی و برخی پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی از طریق مکمل‌سازی سولفات آهن در دوره های مختلف تغذیه ای

صفحه 57-68
محمد بهروزلک؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ عباس نیکو

7.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 69-77
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی

8.

اثر یک خوراک غنی از ترکیبات فنلی بر بیان ژن‌های آمیلاز و Actin-β در بافت‌های کبد و پانکراس جوجه‌های گوشتی

صفحه 79-88
اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند؛ موسی زرین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب