حسین نیا, محمود, الماسی, هادی, علیزاده خالدآباد, محمد. (1398). بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes). , 50(2), 355-365. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095
محمود حسین نیا; هادی الماسی; محمد علیزاده خالدآباد. "بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)". , 50, 2, 1398, 355-365. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095
حسین نیا, محمود, الماسی, هادی, علیزاده خالدآباد, محمد. (1398). 'بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)', , 50(2), pp. 355-365. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095
حسین نیا, محمود, الماسی, هادی, علیزاده خالدآباد, محمد. بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes). , 1398; 50(2): 355-365. doi: 10.22059/ijbse.2018.265474.665095


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب