حاج علی اوغلی, زهرا, احمدی مقدم, پرویز. (1398). تشخیص و طبقه‌بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال. , 50(2), 415-425. doi: 10.22059/ijbse.2019.258056.665067
زهرا حاج علی اوغلی; پرویز احمدی مقدم. "تشخیص و طبقه‌بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال". , 50, 2, 1398, 415-425. doi: 10.22059/ijbse.2019.258056.665067
حاج علی اوغلی, زهرا, احمدی مقدم, پرویز. (1398). 'تشخیص و طبقه‌بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال', , 50(2), pp. 415-425. doi: 10.22059/ijbse.2019.258056.665067
حاج علی اوغلی, زهرا, احمدی مقدم, پرویز. تشخیص و طبقه‌بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال. , 1398; 50(2): 415-425. doi: 10.22059/ijbse.2019.258056.665067


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب