خیابانی, علیرضا, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, اورجی, حسین, اسماعیلی فریدونی, ابوالقاسم, حسین زاده صحافی, همایون. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio). , 73(2), 135-148. doi: 10.22059/jfisheries.2020.301525.1162
علیرضا خیابانی; عبدالصمد کرامت امیرکلایی; حسین اورجی; ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی; همایون حسین زاده صحافی. "بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)". , 73, 2, 1399, 135-148. doi: 10.22059/jfisheries.2020.301525.1162
خیابانی, علیرضا, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, اورجی, حسین, اسماعیلی فریدونی, ابوالقاسم, حسین زاده صحافی, همایون. (1399). 'بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)', , 73(2), pp. 135-148. doi: 10.22059/jfisheries.2020.301525.1162
خیابانی, علیرضا, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد, اورجی, حسین, اسماعیلی فریدونی, ابوالقاسم, حسین زاده صحافی, همایون. بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio). , 1399; 73(2): 135-148. doi: 10.22059/jfisheries.2020.301525.1162


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب