1.

اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. )

صفحه 123-134
نسرین عبدالرحمن؛ هاژاو مراد؛ نازنین حسن؛ هاوان سلیمان؛ هیوار سالح

2.

بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)

صفحه 135-148
علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین زاده صحافی

3.

بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 149-161
احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ حامد غفاری فارسانی؛ سیده ثریا محمودی؛ فرزانه نوری؛ محسن فرزانه

4.

تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی

صفحه 163-174
عرفان سلمرودی؛ غلامرضا رفیعی؛ احسان هاشمی؛ کامران رضایی توابع

5.

بررسی فونستیک حشرات یک روزه ها Ephemeroptera در رودخانه حبله رود

صفحه 175-186
مهرانه ممیزی؛ سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ندا خردپیر

6.

تاثیر پد جاذب حاوی اسانس دانه زنیان (Carum copticum) بر زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

صفحه 187-198
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ طاهره بختیاری؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر

7.

بررسی تغییرات غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و روی در آب و رسوب و تعیین شاخص ارزش زیستی کفزیان (Z) در رودخانة کرج

صفحه 199-212
فاطمه سادات قلندرزاده؛ کامران رضایی توابع؛ رضا حاجی سید محمد شیرازی؛ بهاره صمدی کوچکسرایی

8.

زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور)

صفحه 213-228
حسن محسنی

9.

تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)

صفحه 229-240
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی

10.

تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه

صفحه 241-254
شیما والی زاده؛ بهروز آتشبار؛ احمد ایمانی

11.

تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

صفحه 255-272
سمیرا ناظم رعایا؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ راضیه یزدانپرست؛ حمید فرحمند؛ آناهیتا رضائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب