احمدی فر, احسان, مهری نخی, زهره, شیخ زاده, نجمه, شهریاری مقدم, محسن. (1399). تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 73(3), 329-340. doi: 10.22059/jfisheries.2020.305947.1184
احسان احمدی فر; زهره مهری نخی; نجمه شیخ زاده; محسن شهریاری مقدم. "تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 73, 3, 1399, 329-340. doi: 10.22059/jfisheries.2020.305947.1184
احمدی فر, احسان, مهری نخی, زهره, شیخ زاده, نجمه, شهریاری مقدم, محسن. (1399). 'تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 73(3), pp. 329-340. doi: 10.22059/jfisheries.2020.305947.1184
احمدی فر, احسان, مهری نخی, زهره, شیخ زاده, نجمه, شهریاری مقدم, محسن. تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1399; 73(3): 329-340. doi: 10.22059/jfisheries.2020.305947.1184


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب