مسلمی, مهران, قربانی, عبدالله. (1399). بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد). , 73(3), 351-360. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303191.1169
مهران مسلمی; عبدالله قربانی. "بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)". , 73, 3, 1399, 351-360. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303191.1169
مسلمی, مهران, قربانی, عبدالله. (1399). 'بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)', , 73(3), pp. 351-360. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303191.1169
مسلمی, مهران, قربانی, عبدالله. بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد). , 1399; 73(3): 351-360. doi: 10.22059/jfisheries.2020.303191.1169


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب