کلایی, امیرحسین, خلیل پور, فاطمه. (1400). کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا. , 3(1), 26-24.
امیرحسین کلایی; فاطمه خلیل پور. "کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا". , 3, 1, 1400, 26-24.
کلایی, امیرحسین, خلیل پور, فاطمه. (1400). 'کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا', , 3(1), pp. 26-24.
کلایی, امیرحسین, خلیل پور, فاطمه. کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا. , 1400; 3(1): 26-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب