احمدی, فاطمه, امانلو, حمید, اسلامیان فارسونی, نجمه, امیرآبادی فراهانی, طاهره. (1400). کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین. , 23(3), 363-374. doi: 10.22059/jap.2021.320552.623602
فاطمه احمدی; حمید امانلو; نجمه اسلامیان فارسونی; طاهره امیرآبادی فراهانی. "کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین". , 23, 3, 1400, 363-374. doi: 10.22059/jap.2021.320552.623602
احمدی, فاطمه, امانلو, حمید, اسلامیان فارسونی, نجمه, امیرآبادی فراهانی, طاهره. (1400). 'کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین', , 23(3), pp. 363-374. doi: 10.22059/jap.2021.320552.623602
احمدی, فاطمه, امانلو, حمید, اسلامیان فارسونی, نجمه, امیرآبادی فراهانی, طاهره. کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین. , 1400; 23(3): 363-374. doi: 10.22059/jap.2021.320552.623602


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب